Η Σπυριδούλα είναι από τις παίκτριες που έχουν προκαλέσει πιθανώς τα περισσότερα σχόλια στο φετινό Masterchef. Οι ατάκες που έχουν ακουστεί εναντίον της προκαλούν αίσθηση και όχι άδικα, καθώς ίσως ορισμένες φορές είναι υπερβολικές.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ακούσαμε τον πατέρα της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, ο οποίος ξέσπασε για όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για το παιδί του.

Αναλυτικά σημείωσε:

«Όταν θα φτάσει η ώρα να αποχωρήσει πιστεύω ότι θα πάρει θέση. Εγώ τόσο καιρό που παρακολουθώ δεν βλέπω κάτι άσχημο. Το ότι αντιδρά σε ορισμένα πράγματα είναι ο χαρακτήρας της τέτοιος. Κάτι θα έχει συμβεί για να το κάνει αυτό η Σπυριδούλα, δεν είναι τέτοιο παιδί, ούτε επιθετική είναι. Είναι ένα παιδί πολύ ξεχωριστό. Δεν είναι ο χαρακτήρας της αυτός που βγαίνει προς τα έξω. Κι αυτό πιστεύω πως έχει δημιουργηθεί περισσότερο όχι από τα τηλεοπτικά, όσο από το Ίντερνετ κλπ. Εγώ πλέον έχω σταματήσει να διαβάζω κριτικές γιατί έχω αηδιάσει σαν άνθρωπος. Δεν έχω ακούσει να βρίζει κάποιον ούτε να μαλώνει με κάποιον. Τα ότι λέει αλήθεια δεν νομίζω πως είναι μείον σε έναν άνθρωπο. Πέστε μου που είναι το λάθος στο ότι θέλει να κερδίσει. Και τα χρήματα την ενδιαφέρουν και ο τίτλος την ενδιαφέρει, άλλωστε γι αυτό πήγε εκεί, δεν πήγε για να περάσει την ώρα της. Εγώ το μόνο που πιστεύω είναι ότι μαγειρικά η Σπυριδούλα είναι πάρα πάρα πολύ καλή».

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.