Οι οντισιόν του X – Factor στο Open Tv βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και διαγωνιζόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας τραγουδούν μπροστά στους κριτές για να διεκδικήσουν τον τίτλο του X – Factor Greece.

Μπροστά στην κριτική επιτροπή βρέθηκε ο Ιάσωνας Λαγουτάρης ο οποίος δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικές κριτικές αλλά ούτε και τον ενθουσιασμό των κριτών με τις φωνητικές του ικανότητες, κατάφερε όμως να αποσπάσει καυστικά σχόλια από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο διαγωνιζόμενος, που δήλωσε ότι θαυμάζει ιδιαίτερα τη Μελίνα Ασλανίδου, τραγούδησε το «Τώρα εγώ θα ζήσω» της Χαρούλας Αλεξίου και ο Γιώργος Θεοφάνους του είπε «Έχεις άγνοια κινδύνου βρε Ιάσωνα, δεν ακούς ότι δεν τραγουδάς καθόλου; Δεν το ακούς αυτό. Η δασκάλα σου, τα αδέλφια σου δεν το άκουσαν αυτό; Οι συγγενείς σου; Κάποιος άλλος; Να σου πει ρε φίλε “μην πας εκεί”; Και εγώ θέλω να τραγουδήσω και δεν μπορώ».

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος μάλιστα συμπλήρωσε «Είναι επικίνδυνο, όπως αποδεικνύεται να λένε οι καθηγητές ότι είσαι σε καλό επίπεδο. Δεν είσαι έτοιμος».