Στο My Style Rocks 3 βρίσκεται η Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία μοιράστηκαν δύο σεζόν στο GNTM. Φαίνεται όμως πως η κυρία Χριστοπούλου δεν θα βρίσκεται και στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι. Η Βίκυ Καγιά κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία της εκεί, αλλά εκτός απ΄αυτό, αναφέρθηκε με αιχμές στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ενώ αποκάλυψε πως διατηρεί πολύ φιλική σχέση με μια από τις παίκτριες.

Η Τζένη Κωνστάντου που συστήνεται ως Janna Cireac, είναι μια κοπέλα που τελείωσε το fashion workshop της Βίκυς Καγιά και διατήρησαν καλή σχέση οι δύο κυρίες. Πάντως, από τα λεγόμενα της στο Πρωινό, η Βίκυ Καγιά δεν φαίνεται να επικροτεί την παρουσία της στο My Style Rocks.

GNTM: Το όνομα που συζητιέται για να πάρει τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου

«Δεν είναι του τύπου μου το My Style Rocks, δεν θέλω να πω κάτι άσχημο γιατί δεν είναι του στυλ μου να λέω άσχημα πράγματα. Απλά δε μου αρέσει σαν concept. Θα ήθελα να υπάρχει ένα θέμα όπως έχουμε εμείς ένα θέμα…. Δεν είμαστε ανταγωνιστική εκπομπή… Τα κορίτσια εκεί δε μου αρέσουν πάρα πολύ. Έχω και μια πολύ φίλη μου και γνωστή μου. Η Τζένη που είναι Ζάνα πια. Είναι ένα πολύ στυλάτο κορίτσι, εχει αποφοιτήσει από το fashion workshop και την αγαπώ πάρα πολύ. Ξέρω 1-2 κορίτσια ακόμα που είναι πολύ όμορφες αλλά δεν είναι του τύπου μου γενικά ο διαγωνισμός αυτός».