Μια αποκάλυψη – βόμβα έκανε η Βίκυ Καγιά μιλώντας στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών. Στο video, λοιπόν, που προβλήθηκε στο «Πρωινό», το μοντέλο – παρουσιάστρια – κριτής του GNTM όταν ρωτήθηκε για την Έλενα Χριστοπούλου κι αν θα επιστρέψει στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας, δήλωσε πολύ ξεκάθαρα:

«Την Έλενα Χριστοπούλου δεν θα τη δούμε στο GNTM, γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή, όποιος φεύγει από το Star, δεν επιστρέφει!»

Μάλιστα, η Καγιά δήλωσε ότι δεν της αρέσει καθόλου το κόνσεπτ του My Style Rocks, στο οποίο βρίσκεται τώρα η πρώην coach του GNTM, ενώ την Έλενα τη βρίσκει «μετρημένη» στον ρόλο της.

Την αποκάλυψη αυτή της Καγιά, ήρθε να επιβεβαιώσει και η Αφροδίτη Γραμμένη λέγοντας ότι το δικό της ρεπορτάζ λέει ότι η παραγωγή του GNTM αναζητά άτομα για τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου.

Η Καγιά απάντησε και για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – το άλλο πρόσωπο για το οποίο υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες αν θα δούμε ξανά στο GNTM- και τις φήμες που θέλουν τις δυο τους «απέναντι».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ηλιάνα. Προσωπικά σαν Βίκη δεν έχω κανένα πρόβήμα με κανένα συνεργάτη μου», είπε.