Η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ είναι η παίκτρια που αποχώρισε οικειοθελώς από το GNTM 2. Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της, η παίκτρια μίλησε για την ταλαιπωρία που βίωσε, την κακή διατροφή και την κακή ψυχολογία που είχε ως αποτέλεσμα την λιποθυμία της,  τα ψυχοσωματικά που απέκτησε στο παιχνίδι, τις δυσκολίες, αλλά και το «κακό μοντάζ» που έβγαλε προς τον κόσμο μια αρνητική εικόνα για εκείνη.

Σε όσα, λοιπόν, δήλωσε η Μαρτίνα με τις χθεσινές δηλώσεις της στο Happy Day, κλήθηκε να απάντησει η Βίκυ Καγιά. Η κριτής του GNTM2 βρέθηκε χθες στο Ζάππειο για την παρουσίαση των δημιουργιών του Fashion Workshop και οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τα όσα ισχυρίστηκε η Μαρτίνα.

H Καγιά, λοιπόν, δήλωσε «Δεν πιστεύω ότι το μοντάζ τής άλλαξε τον χαρακτήρα. Η Μαρτίνα είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι, πολύ όμορφο και με πάρα πολύ χιούμορ. Αυτό που συμβαίνει, ωστόσο, είναι ότι τα κορίτσια επειδή δεν έχουν την εμπειρία την τηλεοπτικά, πολλές φορές μιλάνε μεταξύ τους σαν φίλες, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι γράφουν κάμερες. Δε φταίει κανείς για αυτό, είναι η απειρία. Γιατί να γίνει μοντάζ σε κάποια και μία άλλη όχι; Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι το βλέπει κι άλλος και πρέπει να το φιλτράρουμε».

Επίσης, η κριτής εξήγησε ότι και μπόλικο φαγητό υπάρχει στα γυρίσματα, και ψυχολόγοι και ψυχίατροι για ότι μπορεί να χρειαστούν οι παίκτριες.

Δείτε όσα είπα στο παραπάνω απόσπασμα