Το Big Brother είναι ο τίτλος των ριάλιτι που εισήγαγε το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό στη νοοτροπία. Το δίδυμο Πρόδρομος-Τσάκας στιγμάτισε μια ολόκληρη εποχή και γενιά. Γι΄αυτό άλλωστε πόνταρε σε αυτό το brand και ο Alpha το 2011. Και τότε το ριάλιτι έκανε καλά νούμερα και ο νικητής Γιάννης Φουκάκης απασχόλησε έντονα τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Στον ΣΚΑΪ θεωρούν ότι είναι η σειρά τους να βάλουν το Big Brother στο δυναμικό τους και γι΄αυτό αγόρασαν τα δικαιώματα από την Endemol. Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε πριν λίγο, δεν αναφέρεται κάποια ημερομηνία που θα βγει στον αέρα του καναλιού, αλλά το επόμενο διάστημα σίγουρα θα παρθούν τελικές αποφάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το Big Brother, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του.

Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα. Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ».