Μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων που ξεκίνησε από νωρίς χθες το βράδυ και κατέληξε σχεδόν τα ξημερώματα ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον ΣΚΑΪ και φυσικά αφορούσε την τύχη των εκπομπών του παρουσιαστή και της ομάδας του, το κανάλι του Φαλήρου επιχειρεί, έστω και αργά, να βάλει ένα τέλος στην υπόθεση.

Πριν από λίγο οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν τα εξής, χωρίς όμως και πάλι να λείπουν οι αιχμές για τη συνεργασία του καναλιού με τους ανθρώπους του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου.

Ράδιο Αρβύλα – ΣΚΑΪ: Πρωτοφανής πόλεμος ανακοινώσεων με μηνύματα Κανάκη στο φως

«Παρά το ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμούσε να έχει στο πρόγραμμά του τις δύο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», αντιλαμβάνονται πλέον όλοι, από τα γραφόμενα της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα, τι έπρεπε να υποστεί και τι υπέστη!

Ο ΣΚΑΪ, σεβόμενος τους ανθρώπους του και τιμώντας την μακρόχρονη πορεία της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα στην Ελληνική τηλεόραση, δεν θα καταχραστεί άλλο την υπομονή κανενός και δεν θέλει να δώσει συνέχεια».

Ράδιο Αρβύλα – ΣΚΑΪ: Ο πόλεμος ανακοινώσεων συνεχίζεται- Στη δημοσιότητα οι συνομιλίες που αντάλλαξαν με emails ο Κανάκης με τον σταθμό