Συνέντευξη του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου φιλοξένησε σήμερα η εκπομπή «Το Πρω1νο» κι εκείνος προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη κακή συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή στο θέατρο.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η συνέντευξη του Λαμπάτου έγινε με αφορμή τη διαφήμιση στην οποία εμφανίζεται ως ταξιτζής, και συμπωματικά συνέπεσε με το θέμα της αγωγής του Σεφερλή στην Έλενα Ακρίτα.

Ο Γιώργος Λαμπάτος, λοιπόν, μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη και την κάμερα του Πρωινού είπε: «Με τον Μάρκο Σεφερλή δεν δουλέψαμε καλά, συνεργαστήκαμε στον “Ηλία του 16ου” στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει να αλλοιώνεται έτσι ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους.

Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου και εκείνος του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση τις οποίες τις έτρωγα και λίγο αληθινά. Κι ένας ηθοποιός που πηγαίνε στο θέατρο και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, δεν αισθάνεται τόσο καλά. Το είχα συζητήσει με τον Μάρκο και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξανάκανε το ίδιο.»

Και έκλεισε λέγοντας: «Ο Μάρκος δεν πιστεύω ότι είναι ηθοποιός, είναι διασκεδαστής»

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, ξεκαθάρισε ότι η αφορμή για τη συνέντευξη στάθηκε η διαφήμιση – κι όχι αυτό που έγινε με την Ακρίτα-, σχολίασε ότι η άποψη του Λαμπάτου για τον αν είναι ηθοποιός ή όχι ο Σεφερλής, είναι δική του, κι άρα υποκειμενική, ενώ τοποθετήθηκε αναφορικά με την αποκάλυψη για τις σφαριάλες: «Αυτό που είπε για τη σφαλιάρα, έτσι όπως το είπε με την τρεμάμενη φωνή, εμένα με έκανε να ανατριχιάσω»

Δείτε το απόσπασμα: