Το χθεσινό επεισόδειο του Masterchef είχε την αποχώρηση του Χαράλαμπου, για δεύτερη φορά, αλλά και το πρόβλημα με τον Ζαχίρ, που για μία ακόμα φορά δεν μπορεί να ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του στο εξωτερικό.

Όπως εξήγησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, η παραγωγή δεν έχει λύσει το γραφεικρατικό πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά έγγραφα του παίκτη, που είναι μετανάστης από το Αφγανιστάν, και έτσι, μέχρι και την τελευταία στιγμή, δεν γνωρίζουν αν θα μπορέσει να ταξιδέψει με τους υπόλοιπους παίκτες στο Παρίσι, όπου θα λάβει χώρα η επόμενη ομαδική.

Η λύση που έδωσαν οι κριτές, για να είναι δίκαιη η διαδικασία για όλους, ήταν εφόσον δεν τα καταφέρει ο Ζαχίρ να ταξιδέψει, να επιλέξει κάποιον παίκτη που έχει αποχωρήσει για να μαγειρέψει στη θέση του – εκπροσωπόντας τον.

Κι ενώ το επεισόδειο του Masterchef «έκλεισε» με… σασπένς για το τι θα γίνει με τον Ζαχίρ, το trailer του επόμενου επεισοδείου, που έπαιξε αμέσως, μετά ….πρόδωσε την εξέλιξη: ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του Ζαχίρ στην ομαδική στο Παρίσι είναι ο Χαράλαμπος!

Στα πλάνα του trailer του αποψινού επεισοδείου μπορεί κανείς να δει ξεκάθαρα τον κύπριο μάγειρα μαζί με τους υπολοίπους, ενώ η απουσία του στη σημερινή εκμπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» απλά ήρθε να επιβεβαίωσει αυτό που είδαν όλοι.

Όπως εξήγησε η Κατερίνα Καραβάτου, για την απουσία του Χαράλαμπου – καθώς συνηθίζεται την επομένη της αποχώρησης ο παίκτης να εμφανίζεται στην εκπομπή-«Ο Χαράλαμπος δεν είναι μαζί μας γιατί υπήρξε μία μεγάλη εξέλιξη και μια ανατροπή, οπότε δεν μπορούσε να είναι εδώ.»