Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται να δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Η Φωτεινή Ντεμίρη που υπήρξε μια από τις πρωταγωνίστριες της πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «MYtv» μίλησε για τον ρόλο της «Κανέλας» που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις για όσα πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια.

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να ξανανοίξει στον ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς», που έγραψε τη δική του ιστορία. Ποια τα συναισθήματά σου;

Στην αρχή είχα ένα φόβο, αλλά όσο περνάει ο καιρός και βρισκόμαστε πιο κοντά στην υλοποίηση του, έχω διαβάσει τα πρώτα σενάρια, μου έφυγε ο φόβος. Δεν σου κρύβω ότι περιμένω με πολλή χαρά να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και να αρχίσουμε τα γυρίσματα.

Τα οποία πότε αναμένεται να αρχίσουν;

Από ότι ξέρουμε τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στον Οκτώβρη, ώστε να αρχίσει η προβολή του στα τέλη Δεκεμβρίου, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Σου έλειψε η Κανέλα;

Δεν μου έλειψε γιατί ποτέ δεν έφυγε από κοντά μου. Ο κόσμος μέσα από την Κανέλα με γνώρισε και πέρασε καιρός μέχρι να μάθουν το όνομα μου. Μάλιστα, κάποιοι ακόμα Κανέλα με φωνάζουν. Μ’ έχει σημαδέψει (Γελάει).

Τι μπορείς να μας προδώσεις για τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς»;

Ακόμα, δεν μπορώ να προδώσω κάτι. Σίγουρα θα είναι κάτι γλυκό, αληθινό, ρομαντικό, συγκινητικό, αστείο, συναισθηματικό. Θα τα έχει όλα. Από εκεί και πέρα, τα χρόνια έχουν περάσει, η ζωή προχωρά, το ίδιο και η ιστορία. Θα μπουν πολλά καινούργια πρόσωπα, αναπτύσσονται διάφορες σχέσεις, ενώ σε κάποιους από τους γνώριμους ήρωες θα δούμε πώς έχουν εξελιχθεί οι χαρακτήρες τους. Έχει πολύ ενδιαφέρον!