Κι ενώ πλησιάζουμε στο τέλος της σειράς Game of Thrones, με μόλις δυο επεισόδια να απομένουν για την ολοκλήρωσή της, στο διαδίκτυο διέρρευσαν SPOILERS για το προτελευταίο και το τελευταίο επεισόδιο.

Για την ακρίβεια, διέρρευσε ένα preview του 5ου και του 6ου επεισοδίου, διάρκειας 1 λεπτού, που αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το μεγάλο φινάλε. Τα Spoilers αναπαράχθηκαν στη συνέχεια στο Reddit και το Twitter (ΚΑΙ μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ εφόσον δεν σας ενδιαφέρει να χαλάσετε την έκπληξη!)

Οι fans, λοιπόν, που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την περιέργειά τους έσπευσαν και να εκφράσουν την οργή τους στο Twitter, αλλά όχι γιατί διέρρευσαν spoilers. Αλλά γιατί, αν τελικά αυτό είναι το φινάλε της σειράς, δεν τους άρεσε!

«Το χειρότερο τέλος στην ιστορία των τηλεοπτικών σειρών», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Διάβασα την περίληψη από τα spoilers για τα επεισόδια 5 και 6 του Game of Thrones. Αν ισχύει, τότε οι παραγωγοί τα γ***σαν!»

Σε άλλο σχόλιο διαβάζει κανείς «Είδα το preview που διέρρευσε και είναι το χειρότερο τέλος που έχω δει!», ενώ κάποιος άλλος έσπευσε να δηλώσει «Αν ισχύουν αυτές οι μ…κίες, δεν πρόκειται να ξαναπώ ότι το Game of Thrones είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών».

Και τα σχόλια απογήτευσης και θυμού συνεχίστηκαν: «Αν βρήκατε απογοητευτικό το 4ο επεισόδιο, και ισχύουν τα spoiler για το 5 και το 6, τότε δεν έχετε δει τίποτα!» και «Διάβασα όλα τα spoilers για το Game of Thrones. Και δεν θέλω να δω το τέλος. Ακυρώστε το show τώρα…αν όλα αυτά ισχύουν… θα μας μείνει μια άσχημη αίσθηση».

Βεβαίως, τίποτα δεν μπορεί να πιστοποιήσει την αλήθεια των spoilers που διέρρευσαν, ενώ σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter η Emilia Clarke (a.k.a. Daenerys) είχε δηλώσει ότι η παραγωγή έχει γυρίσει διάφορα πράγματα για τα οποία δεν είναι ενημερωμένο το cast. «Υπάρχουν πολλά διαφορετικά φινάλε που θα μπορούσαν να συμβούν. Νομίζω ότι τα γυρίζουμε όλα και δεν μας λένε τι πραγματικά πρόκειται να συμβεί», έχει πει η πρωταγωνίστρια.