Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα» ήταν χθες η Ελένη Φουρέιρα και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση – δίλημμα:  Θα προτιμούσε να την απατήσει ο σύντροφος της με τη Στικούδη ή να κάνει μαζί της ντουέτο;

Βεβαίως, η ερώτηση δεν είναι τυχαία, αφού ανάμεσα στις δυο τραγουδίστριες υπάρχει από παλαιότερα μία κόντρα.

Σήμερα, η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και στη Φαίη Σκορδά, η οποία ζήτησε από την τραγουδίστρια να σχολιάσει την απάντηση της Φουρέιρα.

Η Στικούδη άκουσε από τη Φαίη πρώτη φορά την απάντηση της Φουρέιρα και η αμηχανία της ήταν εμφανής, και εκδηλώθηκε με …νευρικό γέλιο. Η Στικούδη έδειξε τη βέρα της- θέλοντας να δηλώσει ότι δεν θα απιστούσε ποτέ- ενώ δήλωσε «αλήθεια, δεν ξέρω τι να σου πω».

Η Σκορδά τότε γύρισε την ερώτηση και είπε «εσύ θα συνεργαζόσουν με τη Φουρέιρα;» και η Στικούδη είπε: «δεν έχω πρόβλημα με κάποιον τραγουδιστή, απλά με κάποιους δεν μπορούμε να γίνουμε φίλοι, το έχω πει πολλές φορές. Με κάποιους ταιριάζουμε λίγο παραπάνω, με κάποιους λίγο λιγότερο. Απλά ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα…»

Στη συνέχεια, βεβαίως, ζήτησε από τη Σκορδά να μην την κοιτάει γιατί την πιάνει γέλιο, ενώ η παρουσιάστρια επέμενε να ρωτάει «έχει γίνει κάτι ανάμεσά σας;» ωστόσο ήταν εμφανές ότι η Κατερίνα Στικούδη δεν ήθελε να απαντήσει…

Δείτε το απόσπασμα: