Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν το καθιερωμένο ραντεβού του Δήμου Βερύκιου και του Σπύρου Λάμπρου στο Happy Day στον αέρα ανακοίνωσε πως για τις υπόλοιπες 3 εβδομάδες, μέχρι να τελειώσει η εκπομπή δηλαδή, δεν θα τους βλέπουμε. Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια,  η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε πως λόγω προεκλογικής περιόδου θέλουν να κρατήσουν την πρωινή εκπομπή πιο happy χωρίς να επιβαρύνεται το «κλίμα» με πολιτικές συζητήσεις.

«Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μια εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε λίγα λεπτά συνδεόμαστε με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο και ο σταθμός, η διοίκηση αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο happy κομμάτι του και να μην σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πολλές εκπομπές.

Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου και φυσικά να σας πω ότι η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από Σεπτέμβρη στο Happy Day. Για αυτές τις τρεις εβδομάδες πιο χαλαρά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις»