Καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι Με Τον Γιώργο Λιάγκα ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης και με τον παρουσιαστή οδηγήθηκαν σε μια κουβέντα περί οικογένειας και παιδιών. Ο Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου είναι μαζί όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα δημιουργεί ένα ενδιαφέρον το πώς κατάφεραν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον χωρίς να πάρουν τον συνηθισμένο δρόμο της τεκνοποιίας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, που συχνά κάνει αυτές τις ερωτήσεις, τον ρώτησε για το πώς νιώθει που δεν έχουν κάνει παιδί κι αν ήταν κάτι που το θέλησαν και δεν έτυχε ή δεν το κυνήγησαν.

Ο Αιμίλιας Χειλάκης έδωσε μια πολύ όμορφη απάντηση.

«Με την Αθηνά είμαστε μαζί 15 χρόνια. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Γιώργο, εγώ παντρεύτηκα έναν άνθρωπο γιατί ήθελα αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν παντρεύτηκα μία μέλλουσα μάνα παιδιών. Δεν είδα μπροστά μου την αναπαραγωγή. Δεν με πιάνουν εμένα αυτά. Με τους ανθρώπους που αγαπώ είμαι δίπλα τους, είναι δίπλα μου και με αυτούς θέλω να κάνω πράγματα».

Ακούγοντας τον, ο Γιώργος Λιάγκας συγκινήθηκε.

«Έχω συγκινηθεί παιδιά…Κι ειδικά όταν τα λέει ένας άντρας αυτά τα πράγματα…Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Μη με δείχνετε για λίγο».