Η Ελένη Ψυχούλη αποφάσισε πριν από λίγους μήνες να αλλάξει το hairstyle της μετά από 30 χρόνια και τα μακριά μαύρα μαλλιά της να τα κόψει πολύ κοντά και να τα βάψει πλατινέ. Λίγο καιρό μετά τη συνέντευξη της σε τηλεοπτική εκπομπή όπου εμφανίστηκε με το νέο hairlook, η δημοσιογράφος αποφάσισε να το αλλάξει ξανά!

Η Ελένη Ψυχούλη άλλαξε τα ξανθά μαλλιά της αυτή τη φορά βάφοντας τα σε γκρι απόχρωση. Τη συγκεκριμένη αλλαγή σχολίασαν στο πλατό του Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει:

«Αχ με το συμπάθειο δεν είναι συγκλονιστικό το γκρι. Πιο πολύ της πάει το ξανθό. Δηλαδή είναι γεγονός πως όταν έχεις κάνει τόσο ντεκαπάζ για να φύγει το μελαχρινό και να γίνει ξανθό, μετά δύσκολα το γυρνάς. Αλλά ήταν τόσο εντυπωσιακό το ξανθό. Η Ελένη Ψυχούλη 30 χρόνια δεν είχε κάνει καμία αλλαγή και ξαφνικά σε δυο εβδομάδες τα έκανε όλα. Γιατί το άλλαξε; Το γκρι τη μεγαλώνει. Ειδικά αν ασπρίσει και λίγο… μετά την κάνει. Της βάζει 20 χρόνια. Εμείς τη θέλουμε ξανθιά την Ελένη Ψυχούλη και να το ξαναγυρίσει»