«Παιδιά έχω μια επιδείνωση περίεργη, δεν νιώθω πάρα πολύ καλά. Θα σας αφήσω να κλείσετε εσείς την εκπομπή. Θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Είμαι άρρωστη από χθες. Δεν μου έχει ξανατύχει. Δουλεύω από 18 χρονών, είμαι 38. 20 χρόνια δεν έχω λείψει ποτέ από τη δουλειά μου, αλλά ειλικρινά νιώθω ότι δεν έχω δυνάμεις να βγάλω την εκπομπή». Με τα λόγια αυτά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχώρησε από την εκπομπή της Παρασκευής 3/1, προκαλώντας ανησυχία στους τηλεθεατές.

Όπως η ίδια αποκάλυψε μια ίωση την ταλαιπώρησε άσχημα και με το που ένιωσε καλύτερα, φρόντισε με μια δημόσια ανάρτησή της να μας ενημερώσει για το πρόβλημα της υγείας της.

«Με μία φωτό μάλλον ανέμελη θέλω να σας ευχαριστήσω για τις εκατοντάδες ευχές σας που με έκαναν να χαμογελάσω και να αισθανθώ πολύ όμορφα αυτό το κατά κυριολεξία πολύ δύσκολο τριήμερο. Η αλήθεια είναι ότι αγνόησα μία συνηθισμένη ίωση θεωρώντας ότι δεν είναι τίποτα και συνέχισα κανονικά το πρόγραμμά μου με αποτέλεσμα αυτή να με ρίξει νοκαουτ και να ταλαιπωρηθώ πολύ.

Οι άνθρωποι συχνά νιώθουμε άτρωτοι … ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και αγνοούμε τα σημάδια του σώματος μας. Όταν στη μέση μπαίνουν οι οικογενειακές, επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Σε αυτή τη μάχη, όμως, πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν βγαίνουμε πάντα νικητές.

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ το πρώτο μάθημα μου για το 2020 και τη νέα δεκαετία το πήρα. Θα αφουγκράζομαι καλύτερα τον εσώτερο εαυτό μου που κάποιες φορές έχει ανάγκη να χαμηλώσει ταχύτητα και να ξεκουραστεί. Περαστικά σε όσους παίρνουν κάτι παρόμοιο!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή- που σήμερα 7/11 επέστρεψε κανονικά στο Happy Day.

Μάλιστα, από τον αέρα της εκπομπής αποκάλυψε ότι πέρασε όλο το τριήμερο στο κρεβάτι και ότι είχαν αρρωστήσει και τα παιδιά της. «Τα μισά μου παιδιά ήταν άρρωστα, έγιναν κι αυτά καλά στην πορεία. Όλα καλά, είμαστε γεροί, δυνατοί, χαμογελαστοί», είπε.

View this post on Instagram

Με μία φωτό μάλλον ανέμελη θέλω να σας ευχαριστήσω για τις εκατοντάδες ευχές σας που με έκαναν να χαμογελάσω και να αισθανθώ πολύ όμορφα αυτό το κατά κυριολεξία πολύ δύσκολο τριήμερο. Η αλήθεια είναι ότι αγνόησα μία συνηθισμένη ίωση θεωρώντας ότι δεν είναι τίποτα και συνέχισα κανονικά το πρόγραμμά μου με αποτέλεσμα αυτή να με ρίξει νοκάουτ και να ταλαιπωρηθώ πολύ. ☃️ Οι άνθρωποι συχνά νιώθουμε άτρωτοι … ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και αγνοούμε τα σημάδια του σώματος μας. Όταν στη μέση μπαίνουν οι οικογενειακές, επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Σε αυτή τη μάχη όμως πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν βγαίνουμε πάντα νικητές. Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ το πρώτο μάθημα μου για το 2020 και τη νέα δεκαετία το πήρα. Θα αφουγκράζομαι καλύτερα τον εσώτερό εαυτό μου που κάποιες φορές έχει ανάγκη να χαμηλώσει ταχύτητα και να ξεκουραστεί. Περαστικά σε όσους παίρνουν κάτι παρόμοιο! ❤️❤️❤️ #feelingbetter #live #love #njoy

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on