Αυλαία έριξε την Παρασκευή 5 Ιουλίου και η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day».

Με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες χωρίς φυσικά να παραλείψει να αναφερθεί και στον Δήμο Βερύκιο με τον Σπύρο Λάμπρου.

Για τους δυο δημοσιογράφους, η παρουσιάστρια τόνισε πως ούτε η ίδια γνωρίζει αν θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά στην εκπομπή καθώς η απόφαση δεν είναι δική της. Ξεκαθάρισε ωστόσο πως ακόμη και αν οι δυο άντρες δε συμφωνήσουν τελικά με τη διοίκηση, η ενότητα της ενημέρωσης θα συνεχίσει να υπάρχει στην εκπομπή της.

«Ευχαριστούμε τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου που καθημερινά μας έκαναν παρέα με την ενημερωτική νότα τους… Και εκεί δεν έχω κάτι ξεκάθαρο να σας πω για το αν θα είμαστε παρέα τον Σεπτέμβριο γιατί… είναι αποφάσεις που παίρνονται και λαμβάνονται αυτές τις ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η ενότητα επικαιρότητας στην εκπομπή θα υπάρχει, αλλά όπως και να έχει αυτή είχε την σφραγίδα του Δήμου ειδικά και μετέπειτα και του Σπύρου… Οπότε δεν θα μπορούσα να τους αγνοήσω… Ειδικά ο Δήμος μου έδωσε το δικαίωμα να υπάρχω και σε ένα ενημερωτικό κομμάτι…», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα