Μετά την ολοκλήρωση του 4ου επεισοδίου του Game of Thrones, πολλοί είχαν να πουν πολλά ωστόσο υπήρξε ένα στιγμιότυπο που έγινε η αφορμή να ξεχαστούν όλες οι θεωρίες και οι αναλύσεις.

Σε μία από τις σκηνές, στο τραπέζι των εορτασμών μετά τη νίκη των ζωντανών στη μάχη του Winterfell, φαίνεται ξεκάθαρα ένα χάρτινο ποτήρι καφέ από γνωστή αλυσίδα καφέ. Βεβαίως, το ποτήρι έγινε αμέσως viral και η παραγωγή προσπάθησε να απολογηθεί για τη γκάφα της λέγοντας ότι συμβαίνουν αυτά, ενώ το HBO απάντησε με χιούμορ στις αστείες αντιδράσεις τους κοινού: «Ο latte που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ήταν ένα λάθος. Η Daenerys είχε παραγγείλει τσάι».

Ποιος όμως ξέχασε τον καφέ του στο σκηνικό; Την απάντηση φρόντισε να δώσει η Sophie Turner, που υποδύεται τη “Sansa” στη σειρά. Καλεσμένη στο The Tonight show του Jimmy Fallon, η ηθοποιός είπε ότι δεν ήταν εκείνη που ξέχασε τον καφέ της στο γύρισμα και …κατηγόρησε τη συμπρωταγωνίστρια της, Emilia Clarke (a.k.a. Daenerys): «Λοιπόν, κοίτα ποιος ήταν δίπλα στο ποτήρι. Ξεκάθαρα ήταν η Emilia!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lady Stark spills the tea (or should it be coffee??) #StarbucksGate #GoT @sophiet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Fallon (@jimmyfallon) στις