Με αφορμή τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στο People που κυκλοφορεί αυτή τη Κυριακή μαζί με το Έθνος, η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου, 8 Ιουνίου ανέφερε μια άγνωστη ιστορία με τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε πως του χρωστάει ένα δημόσιο ευχαριστώ μιας και όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός της έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή.

«Ήμουν στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο εγώ δεν πολύ κυκλοφορώ, και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου όπου εγώ δεν ξέρω ότι πάνε μόνο λεωφορεία. Πάω άνετη, στέκομαι στο φανάρι, δεν έχω καμία αίσθηση και όσο περιμένω να γίνει πράσινο το φανάρι βλέπω το Instagram. Όπως είμαι με το κινητό, ξαφνικά, κάποιος με τραβάει στην αγκαλιά του. Γυρνώ και βλέπω τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μου έχει σώσει τη ζωή γιατί το λεωφορείο πέρασε κανονικά ξυστά δίπλα μου και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ελένη Βουλγαράκη θέλησε να μάθει τι της είπε ο τραγουδιστής, με τη Σίσσυ να απαντά: «Μου είπε: “Καταλαβαίνεις  ότι πήγες να σκοτωθείς;”.