Τα σχόλια για τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Happy Day έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Σήμερα στο Πρω1νό σχολιάστηκε η συνολική εξέλιξη του θέματος, καθώς και η παρέμβαση του Παύλου Σταματόπουλου.

Άρης Καβατζίκης και Αφροδίτη Γραμμέλη κατακεραύνωσαν την εκπομπή του Alpha και όλα όσα ακούστηκαν εν έτει 2018. Ωστόσο η άποψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου έφερε αντιδράσεις και από πλευράς Σίσσυς!

«Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής. Εφόσον η Σίσσυ Χρηστίδου θίχτηκε, γιατί δεν ανέβασε η Σίσσυ το συγκεκριμένο post; Υποτίθεται ότι κάποιος άλλος μιλάει εξ ονόματός της; Τι είναι δικηγόρος της; […] Εντάξει παιδιά ξεκινάνε και εκπομπή μαζί και αυτό μπορεί να ήταν φθηνότερο και από trailer. Όταν ο ίδιος ο θιγόμενος δεν αντιδρά… Είναι ευγενές και μπράβο του του Παύλου, αλλά θέλω να ακούσω την ίδια τη Σίσσυ. Ο Σταματόπουλος δεν καταλαβαίνω ως τι απαντά», είπε ο παρουσιαστής on air.

Κι όμως η Σίσσυ είχε σκοπό να απαντήσει φτιάχνοντας το δικό της βίντεο. Η απάντησή της θα ερχόταν μέσα από το κανάλι της στο YouTube, όπως συμβαίνει κάθε Παρασκευή. Ωστόσο πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ροή. Η απάντηση θα έρθει την Κυριακή μετά την πρεμιέρα της στο Open με το «Έλα χαμογέλα».

Ωστόσο εκτός από τα σχόλια του Happy Day η Σίσσυ Χρηστίδου ενοχλήθηκε και από τα σχόλια του Ουγγαρέζου φαίνεται γι΄αυτό στα Instastories που ανήρτησε για να τοποθετηθεί, εξήγησε«Σήμερα ετοίμασα ένα βιντεάκι που αφορά όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θα το παίξω όμως γιατί έπαιξε και ένα υπονοούμενο για την απάντηση του Παύλου. Θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει».

Δείτε τις αναρτήσεις

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας ότι πρόκειται να δώσει τη δική της απάντηση το μεσημέρι της Κυριακής.  «Μη δεις την εκπομπή, αν είναι να τη δεις γι’ αυτό τον λόγο. Έχει πολλούς άλλους λόγους να τη δεις, αλλά όχι δε θα μιλήσουμε γι΄ αυτό. Αποφάσισα να μιλήσω αυτή τη φορά και θα το κάνω. Όμως θα μου επιτρέψετε να αφήσω την πρεμιέρα να περάσει και να το κάνω μετά. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας!», επεσήμανε.

Δείτε την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου στο event που προκάλεσε ντόρο.

Στο The Fashion Taste με την Αθηνά Οικονομάκου και την Χριστίνα Κοντοβά με δημιουργίες της σχεδιάστριας.