Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Τρύφωνας Σαμαράς στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». Ο κομμωτής ο οποίος μπήκε σε νέα μονοπάτια τραγούδησε ένα τραγούδι με τη Σάσα Μπάστα με τίτλο «Γιος του Σουλτάτου» που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μάλιστα η οποία συνεργάζεται με τον κομμωτή δεδομένου ότι βρίσκονται στην ίδια εκπομπή «Το Πρω1νό» χαρακτήρισε το τραγούδι και την παρουσία του σε αυτό, trash.

Ο Τρύφωνας φαίνεται πως ενοχλήθηκε πολύ με το χαρακτηρισμό και πέρασε στην αντεπίθεση. «Νομίζω ότι δεν είχαν δει ολοκληρωμένο το video clip. Είναι ένα τραγούδι που στηρίχτηκε σε μια πλάκα. Νομίζω πως πολλές φορές είναι πολύ πικρό να ακούς ανθρώπους να λένε λέξεις, όπως είπε η κ. Αφροδίτη Γραμμέλη, που κατά τα άλλα την αγαπώ και τη σέβομαι νομίζω ότι πρέπει να προσέχουμε τι λέμε», είπε αρχικά.

«Δε θέλω να μιλήσω για την Αφροδίτη Γραμμέλη γιατί σέβομαι τη δουλειά της αλλά νομίζω ότι με πείραξε αυτό που είπε. Αν θέλει η κ. Γραμμέλη να μας το παίξει Παπανώτας με μαλλιά οκ. Τη θεωρώ πολύ πικρόχολη», συνέχισε ο κομμωτής.

Δείτε όλα όσα είπε ο κομμωτής


Να θυμίσουμε πως ο Τρύφωνας Σαμαράς συμμετέχει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρω1νό», στη στήλη με τις μεταμορφώσεις.