Μία συγκλονιστική εξομολόγηση από την Τάμτα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision με το «Replay», βρέθηκε λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει για Τελ Αβίβ στο πλατό του Star.

Όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε εκτενώς στον τραυματισμό που την κράτησε «πίσω» από τις πρόβες για την εμφάνισή της.

«Έχουμε κάνει τρομερή προσπάθεια και εγώ και οι θεραπευτές που είναι από πάνω μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω αγχώσει πολλούς ανθρώπους. Έχουμε δουλέψει στο σώμα μου πάνω με πολλές θεραπείες κτλ..

Μέχρι στιγμής αποφεύγω να βάζω τακούνι όταν δεν χρειάζεται. Ελπίζω και πιστεύω πως θα το καταφέρω στη σκηνή, αλλά είχα στο μυαλό μου ότι και να μην μπορέσω, σιγά! Θα βάλω ότι μπορέσω και θα βγω», ανέφερε η Τάμτα αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε πως έχει ορισμένες ημέρες θεραπειών ακόμη. «Με τον καιρό σίγα σιγά φτιάχνεται. Μου έτυχε ότι μου έτυχε γιατί υπήρχε λόγος προφανώς. Νιώθω ότι κάποιος με δοκιμάζει. Δεν τυχαίνει μόνο σε εμένα και νομίζω υπάρχει λόγος για το κάθε πράγμα που γίνεται στη ζωή».

«Υπήρχαν ενοχλήσεις στη μέση που ένα 90% των ανθρώπων το έχουν ζήσει, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Απορώ ποιος σκέφτηκε το τακούνι! Ωραίο, αλλά δεν κάνει καλό. Ξαφνικά το Σάββατο 9 Φλεβάρη φεύγοντας από το μαγαζί είχα πολύ φορτωμένη εβδομάδα, μπαίνω στο αμάξι και εκεί που πάω να πατήσω το γκάζι το πόδι δεν υπακούει! Αντέχω γενικά πολύ τον πόνο, σε σημείο που δεν κάνει καλό γιατί δεν έχω αίσθηση πότε να σταματήσω. Λέω «Θεέ μου δωσ’ μου δύναμη να φτάσω σπίτι». Ξημέρωνε και κατά τις 8 κατάφερα να ξαπλώσω. Έκλαψα από τον πόνο που είχα να κλάψω πολλά χρόνια. Οι πόνοι κράτησαν περίπου 2 εβδομάδες. Κοιμόμουν 20 λεπτά μόνο από εξάντληση. Με ξυπνούσε σπασμός στο νεύρο. Πέρασα πολύ δύσκολα.

Τώρα νιώθω καλά με πολλή δουλειά. Βέβαια προσέχω και δεν αφήνομαι εύκολα, για να μην πάθω κάτι επιπλέον. Με επηρέασε σαφώς», είπε η Τάμτα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.