Ο ΑΝΤ1 κατάφερε φέτος να συζητιέται διαρκώς και με ένταση για παραπάνω από ένα προγράμματα του. Οι Άγριες Μέλισσες και το Καφέ της Χαράς προκαλούν το ενδιαφέρον με το καλό και ποιοτικό τους στήσιμο, το Best Friend’s Fear δημιουργεί αντιπαραθέσεις για τις φάρσες που συνήθως ξεφεύγουν από τα όρια. Ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε στο The 2Night Show για να εξηγήσει ποια είναι η προσέγγιση της ομάδας του και της παραγωγής.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως σίγουρα το κόνσεπτ είναι παλιό, όμως ο ίδιος κι η ομάδα του το έχουν πάει μερικά βήματα παρακάτω, το έκαναν εκ του αποτελέσματος πιο hardcore, και αυτό το στοιχείο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο για εκείνον.

«Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανέναν για το project. Θέλω απλά να δώσω κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για να απαντήσω στα ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος. Ο καθένας κάνει την εκπομπή του όπως θέλει, όπως κι εμείς ως ομάδα όπως θέλουμε.

Επειδή πολύς κόσμος λέει «αντιγραφή». Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 έκανε μια πολύ μεγάλη συνεργασία με ένα συγκεκριμένο concept και εμείς είπαμε να το πάμε 10 βήματα παρακάτω. Υπάρχουν φάρσες που είναι εξ ολοκλήρου μέσα απ’ το κεφάλι μου, άλλες που είναι όλη η ομάδα».