Ρεκόρ θέασης έκανε η τρίτη σεζόν του The Crown στο Netflix, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Τεντ Σαράντος. Κατά 40% αυξημένες ήταν οι προβολές του τρίτου κύκλου και σε αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο η οσκαρική λάμψη της Ολίβια Κόλμαν και γενικώς η στελέχωση του καστ με πολύ πιο δυνατά ονόματα.

73 εκατομμύρια λογαριασμοί είδαν τουλάχιστον 2 λεπτά από την τρίτη σεζόν, με τα 21 εκατομμύρια εξ αυτών να την είδαν μόλις στον πρώτο μήνα. «Η δημοφιλία του σόου μεγαλώνει διαρκώς. Το Crown είναι πλέον μέρος της παγκόσμιας ποπ κουλτούρας» ανέφερε ο Σαράντος.

Εκτός από το Crown, εντυπωσιακά νούμερα είναι και αυτά της πρώτης σεζόν του Witcher, που την πρώτη εβδομάδα της παρουσίας του στην πλατφόρμα του Netflix ήταν η πιο πολυσυζητημένη σειρά παγκοσμίως. Βάσει αυτού, φαίνονται λογικά τα 76 εκατομμύρια views που έκανε.

Εκείνο το πρόγραμμα που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη με την επιτυχία του όμως είναι το 6 Underground. Η ταινία του Μάικλ Μπέι με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Ρέινολντς ξεπέρασε τα 83 εκατομμύρια προβολές και σίγουρα ικανοποίησε το Netflix για την επένδυση που έκανε.