Λίγες εβδομάδες πριν από τον τελικό του Survivor 3 τα στελέχη του ΣΚΑΪ επικοινώνησαν με τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη για να του προτείνουν την παρουσίαση ενός νέου, φιλόδοξου τηλεπαιχνιδιού –με στοιχεία reality–, που έχουν σκοπό να εντάξουν καθημερινά από τη νέα σεζόν στο πρόγραμμά τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε να συζητήσει για το πρότζεκτ με την προϋπόθεση ότι οι χρηματικές του απολαβές θα είναι αντίστοιχες αυτών που έπαιρνε τον τελευταίο χρόνο από το Survivor και την Acun Medya, με τους ιθύνοντες του σταθμού να ανταπαντούν πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό λόγω περιορισμένου budget.

Το ραντεβού δεν διήρκησε πολλή ώρα, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται να διευκρίνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει για κάποιο άλλο format αφού δεν μπορούν να τα βρουν οικονομικά, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Ατζούν  στις τηλεοπτικές παραγωγές. Όπως αναφέρει υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού στο περιοδικό «Είναι μια εξέλιξη που εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές, καθώς δεν υπάρχει κάποιο format στο οποίο να ταιριάζει αυτή τη στιγμή ο Σάκης. Συνεπώς, η συνεργασία μας λύεται, συνεχίζοντας να διατηρούμε καλές σχέσεις».

Το συμβόλαιο συνεργασίας του ΣΚΑΪ δεν ανανεώθηκε με τον Τούρκο παραγωγό, με αποτέλεσμα ο Ιλιτζαλί να έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής ραντεβού με όλα τα ελληνικά κανάλια –πλην του Alpha–, προκειμένου τα πρότζεκτ του να βρουν τηλεοπτική στέγη την επόμενη σεζόν.