Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία έριξε πριν λίγες μέρες αυλαία με νικήτρια από την πλευρά την Ελλάδας να αναδεικνύεται η Κατερίνα Δαλάκα.

Πλέον όλοι έχουν επιστρέψει στη χώρα μας, ανάμεσα σε αυτούς και οι δυο Έλληνες παρουσιαστές, Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Λιανός.

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου-Κου» μίλησε ο δεύτερος το πρωί της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στα σχόλια που τον ενόχλησαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του παιχνιδιού, αλλά και στο τηλεοπτικό μέλλον τόσο αυτού όσο και του Σάκη Τανιμανίδη.

«Ήταν δύσκολα φέτος. Δεν πήγε όπως πήγε την πρώτη χρονιά, κανένα Survivor δεν θα πάει όπως πήγε την πρώτη χρονιά. Το Ελλάδα Τουρκία είχε απαιτήσεις τεχνικές, κάηκε ο εγκέφαλός μας με τις μεταφράσεις. Ήταν ένα δύσκολο project, το οποίο το φέραμε εις πέρας. Φέτος υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, υπήρχαν άλλα project τα οποία πήγαιναν τρένο. Εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, από εκεί και πέρα τελικός κριτής είναι ο κόσμος.

Αυτό που μου άφησε μια άσχημη εντύπωση όσον αφορά στο Survivor, είναι ότι υπήρχαν πολλές αρνητικές κριτικές από την αρχή, χωρίς να δώσουν μία πίστωση χρόνου. Αυτό δεν πιστεύω ότι έγινε ακριβώς αντικειμενικά, επηρέασε αρκετά τη γνώμη του κοινού.

Δεν το μετάνιωσα που πήγα στο Survivor. Ήμουν σε μια παραγωγή πολύ αξιόλογη, σε μια εταιρεία παραγωγής που με στηρίζει με πάρα πολλούς τρόπους και μου δίνει χρόνο στην τηλεόραση σε prime time, είμαι φυσικά ευχαριστημένος. Η σχέση μου με τον Acun είναι πάρα πολύ καλή. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Εμείς είμαστε στο άρμα της Acun Medya και συνεχίζουμε. Όλα τα project ήδη έχουν αρχίσει να στήνονται. Κι εγώ και ο Σάκης Τανιμανίδης παραμένουμε και περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις της εταιρείας παραγωγής. Συνεχίζουμε κανονικότατα στη Acun», ανέφερε χαρακτηριστικά  ο Γιώργος Λιανός.