Η παρουσία του Σάκη Τανιμανίδη στον ΣΚΑΪ είναι πολύπλευρη και με πολλά μέτωπα. Μέχρι πέρσι ήταν τα δύο σταθερά, δηλαδή το Survivor και το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Φέτος, που το δεύτερο δεν θα προβαλλόταν, στο κανάλι του Φαλήρου επέλεξαν το Boom για να αξιοποιήσουν αυτό το δυνατό όνομα. Παράλληλα, υπάρχει και το Big Brother που θα έρθει τον Ιανουάριο, για την παρουσίαση του οποίου παίζουν όλα τα ονόματα του σταθμού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε για όλα τα τηλεοπτικά πρότζεκτ που σχετίζονται με το όνομα του. Απέρριψε το Big Brother, σχολίασε με χιούμορ το Boom και δήλωσε τους δύο παίχτες που θα πρέπει να βρίσκονται σίγουρα στο All Star Survivor.

«Για το Έλλάδα έχετς Ταλέντο δεν έχω ιδέα! Έχω ακούσει ότι συζητήθηκε. Είναι μια πολύ ωραία εκπομπή, αλλά δεν ξέρω αν θα υλοποιηθεί ή όχι. Όταν το έκανα πέρασα πολύ ωραία. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει το Big Brother, δεν είναι του γούστου μου σαν εκπομπή.

Συζητήσεις για το Survivor γίνονται συνεχώς. Είναι μια εκπομπή που τα τελευταία 3 χρόνια έχει κάνει… Boom, οπότε οι συζητήσεις είναι συνεχόμενες. Αν κάνεις All Star Survivor πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις τον Ντάνο και τον Ηλία Γκότση».