Μετά από ένα 24ωρο σχεδόν, κατά το οποίο έγιναν πράγματα που σίγουρα εξέθεσαν ανθρώπους, η τελευταία ανακοίνωση του ΣΚΑΪ έκανε σαφές πως θα μπει ένα τέλος στον σοσιαλμιντιακό πόλεμο με τους Ράδιο Αρβύλα και όλα θα πάρουν το δρόμο τους μέσω των δικηγόρων τους. Τώρα, έρχονται οι Ράδιο Αρβύλα να βάλουν κι αυτοί τη δική τους άνω τελεία, αλλά να κάνουν και μια ανακοίνωση άκρως ανατρεπτική.

Όπως αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook, έχοντας πια σηκώσει τα χέρια ψηλά κι αφού απευθύνονται στον ΣΚΑΪ με τη φράση «οι θύτες πλασάρονται με ζόρι ως θύματα», ανακοινώνουν πως τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου θα αναρτήσουν υλικό απ΄αυτό που έχουν γυρίσει από τον Σεπτέμβριο, στο κανάλι τους στο Youtube.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα:

H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα!
Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι Κυριακή!

Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε.

Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).

Ράδιο Αρβύλα – ΣΚΑΪ: Ο πόλεμος ανακοινώσεων συνεχίζεται- Στη δημοσιότητα οι συνομιλίες που αντάλλαξαν με emails ο Κανάκης με τον σταθμό

Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.

Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!

Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

Παρακαλούμε πολύ κοινοποιήστε το και βοηθήστε μας να το διαδώσουμε.

Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα

H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα! Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι…

Geplaatst door Radio Arvila op Woensdag 29 januari 2020