Ήταν το θυελλώδες «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ που σχεδόν υπαγόρευσε την άμεση μετάβαση της τηλεοπτικής ομάδας των «Ράδιο Αρβύλα» και του Αντώνη Κανάκη στο διαδίκτυο και στον ανταγωνιστικό κόσμο του YouTube.

Εδώ και λίγες ημέρες η δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή «κολυμπάει» στα πιο δύσκολα νερά, αυτά του διαδικτύου, δεδομένης και της πληθώρας των YouTubers και της πληθώρας προσώπων και υλικού που δραστηριοποιούνται εκεί.

Πώς τα πάνε, ωστόσο, από άποψη επισκεψιμότητας -και όχι τηλεθέασης- δεδομένου ότι στο διαδίκτυο όλα μετρώνται με το κλικ;

Ας δούμε όσα κατέγραψαν και μέσω σχετικής ανακοίνωσης οι άνθρωποι της εκπομπής:

«Παρά το γεγονός, ότι το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα στο YouTube, ανέβηκε στο μέχρι πρότινος ανενεργό κανάλι της εκπομπής με μόλις δέκα χιλιάδες συνδρομητές, οι επιδόσεις του επεισοδίου είναι εντυπωσιακές.

Συγκεκριμένα, σε λιγότερο από 24 ώρες είχαν παρακολουθήσει το επεισόδιο 80.000 θεατές, ενώ μια εβδομάδα μετά το έχουν παρακολουθήσει 350.000 και ο αριθμός αυτός ανεβαίνει συνεχώς.

Όμως, πιο σημαντικό ίσως από τους αριθμούς, είναι το ποιοτικό χαρακτηριστικό των σχολίων που έχει δεχθεί το επεισόδιο, στα οποία αποτυπώνεται η ιδιαίτερη αγάπη του κόσμου για την εκπομπή.

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα ανακοινώνει ότι σύντομα θα έρθει το νέο, ζωντανό-live streaming αυτή τη φορά, διαδικτυακό επεισόδιο, με κανονική σατιρική θεματολογία επικαιρότητας.

Όλα αυτά στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: https://www.youtube.com/RADIOARVYLAofficial «