Αυτόν τον καιρό, μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές του πλανήτη, τα «Φιλαράκια» γιορτάζουν την 25η επέτειο από την πρεμιέρα τους στον τηλεοπτικό αέρα και στη ζωή εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Ακριβώς, γι’ αυτό τις τελευταίες μέρες, βλέπουν το φως της δημοσιότητας αρκετές άγνωστες ιστορίες για τα παρασκήνια της δημοφιλούς σειράς, ιστορίες με ήρωες πότε τους βασικούς πρωταγωνιστές των «Friends» και πότε κάποιους από τους αμέτρητους guest stars από τα επεισόδια του σίριαλ.

Τα Φιλαράκια: Η δημιουργός της σειράς αποκάλυψε τα 2 επεισόδια που δεν της άρεσαν καθόλου

Δύο από αυτές, κάπως αμήχανες και ντροπιαστικές αναδείχθηκαν μέσα από το Vulture, το οποίο αποκάλυψε το τι συνέβη και δεν είδαμε ποτέ τον Όουεν Ουίλσον στη σειρά, ενώ υπήρχε στις προθέσεις των σεναριογράφων, και το τι πραγματικά σήμαινε για την παραγωγή να βρίσκεται στα γυρίσματα ο Τσάρλι Σιν, γνωστός «ταραξίας» τόσο των τηλεοπτικών πλατό όσο και της πραγματικής ζωής.

Και να λοιπόν, η αλήθεια πίσω από αυτούς τους δύο διάσημους ηθοποιούς και τη συμμετοχή τους (ή και όχι) στη σειρά.

Για την περίπτωση του Ουίλσον, ισχύει το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενής. Γιατί ενώ η παραγωγή και το σεναριογραφικό δίδυμο των David Crane και Marta Kauffman είχαν όλη την καλή διάθεση να κάνει ο Ουίλσον ένα γκεστ πέρασμα, ο ίδιος ο ηθοποιός με το «καλημέρα» σας άρχισε τις γκρίνιες. Τα νάζια. Τις απαιτήσεις. Τις αναβολές.

Μέχρι και ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του ήταν να κάνει δύσκολη τη ζωή των ανθρώπων της σειράς». Οι οποίοι -και π0λύ σωστά- μόλις είδαν ότι η αυτή η συνεργασία θα χαλάσει το καλό κλίμα του καστ και την ομαδική δουλειά, ανακάλεσαν άρον άρον την πρόσκληση και αυτό ήταν! Δεν είδαμε ποτέ τον Ουίλσον στη σειρά.

Δύσκολα πέρασαν, όμως, τα «Φιλαράκια» όταν στην παρέα τους μπήκε έστω και για λίγο ο Τσάρλι Σιν.

Πολύ πριν ακόμη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη δημοτικότητα του ηθοποιού, με όλες αυτές τις περιπέτειες με τις ουσίες και όλα αυτά τα σκάνδαλα για τη σεξουαλική του ζωή, ο Σιν ναι μεν δέχθηκε να υποδυθεί τον «ναυτικό» και περιστασιακό εραστή της Φοίβης, αλλά υπήρχε σοβαρό θέμα πίσω από τις κάμερες.

Τι, ακριβώς; Τον… τρόμο του Τσάρλι Σιν που συμμετείχε σε μία σειρά με τέτοια τηλεθέαση και τόσο impact στους τηλεθεατές. Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί των «Friends» ο Σιν έτρεμε με το που σταματούσε το γύρισμα και ήταν εξαιρετικά αγχωμένος για τις επιδόσεις τους.

«Έφυγα από τα Φιλαράκια εξαιτίας του bullying»: ποια ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έφυγε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς

Ήταν μάλιστα τέτοια η ταραχή του, ειδικά στα πρώτα γυρίσματα, που ο σκηνοθέτης αναγκαζόταν πολύ συχνά να διακόψει, γιατί τα γόνατα του ηθοποιού έτρεμαν ανεξέλεγκτα και φαινόταν στην κάμερα.

Ακόμη χειρότερα; Υπήρξε μέρα σε γύρισμα που οι άνθρωποι της παραγωγής αναγκάστηκαν να φωνάξουν το αδελφό του Σιν, τον επίσης ηθοποιό Εμίλιο Εστεβέζ, για να τον συνεφέρει. Εκείνη την ημέρα, ο Εστεβέζ καθόταν μαζί με το υπόλοιπο κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά τα γυρίσματα και βρέθηκε στο πλευρό του αδελφού του να τον καλμάρει, χαϊδεύοντας του την πλάτη και ενθαρρύοντας τον να επιστρέψει στο γύρισμα..!

Με στοιχεία από το Vulture.com