Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το βράδυ της Τετάρτης (23/10) και εξέφρασε την ενόχλησή της με τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη στην ίδια εκπομπή για τους ηθοποιούς. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί που παίζουν, ακόμη και μαζί του, και δεν τους θεωρεί συναδέλφους του -με αφορμή μια παλαιότερη δήλωσή του για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Έχω αυτή την αλαζονεία, είναι δικό μου ελάττωμα. Βρίσκω πολύ λίγα κοινά στοιχεία. Δεν είχα κάτι προσωπικό με τη Ζέτα. Ηθοποιός για μένα είναι να είσαι μοναχός, βάζεις το εγώ στην άκρη, και θες να είσαι αόρατος» είπε χαρακτηριστικά.

Τη δήλωσή του σχολίασε η Αναστασοπούλου χαρακτηρίζοντας τα όσα λέει «μπούρδες».

«Να ρωτήσουμε τον Χρήστο Λούλη που έκανε μια δήλωση πρόσφατα. Θέλω να ξέρω, είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Θέλω να μου πει. Εγώ πιστεύω πως είμαι συνάδελφός του και θεωρώ ότι είμαι καλή ηθοποιός. Αν δεν θεωρούσα ότι είμαι καλή, θα έκανα άλλη δουλειά. Τις προάλλες έβλεπα το τρέιλερ και λέω «κοίτα να δεις, πάλι τα ίδια. Πότε θα μαζευτεί αυτός ο άνθρωπος;» και λέω θα κάτσω να δω την εκπομπή. Και επειδή ήξερα ότι θα είμαι καλεσμένη, λέω θα ετοιμάσω μια καλή απάντηση» ανέφερε ηθοποιός.

Και συνέχισε:«Είδα τη συνέντευξη και τον παραδέχτηκα στο τέλος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει με τόσο μεγάλο θάρρος ότι «είμαι μισάνθρωπος και βγαίνω και το λέω», λες «εντάξει, λες μπούρδες, αλλά ΟΚ, αφού το παραδέχεσαι». Δεν είναι ωραίο να κρίνεις, δεν είναι ωραίο να βάζεις τον εαυτό σου πιο ψηλά από τους άλλους. Δεν τιμά τον ίδιο. Χωρίς να θέλω να τον θίξω γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά λέει μπούρδες. Τον έχω δει σε παραστάσεις και μου αρέσει πάρα πολύ σαν ηθοποιός».