Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (1/5) στο «Μετά τα Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη την υποδέχτηκε στο πλατό.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε αρκετές προσωπικές αποκαλύψεις, ενώ μίλησε για τα δύο της παιδιά. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην βαριά κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε πως ο γιατρός της είπε πως έχει το σύνδρομο της «ραγισμένης καρδιάς».

«Στη δεύτερη εγκυμοσύνη ένιωσα ότι μπορεί να πάθω επιλόχειο κατάθλιψη. Έχω περάσει κατάθλιψη και αρκετά βαριά, μετά από ένα γεγονός που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Και το πέρασα και για πολλά χρόνια, κανείς δεν το ήξερε. Περνούσα πολύ δύσκολα. Θα πω τώρα κάποια πράγματα που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν. Πάθαινα κρίσεις πανικού συνεχόμενες και είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από αυτό.

Την τελευταία φορά που πήγα μου είπε ένας γιατρός στη Θεσσαλονίκη ότι παθαίνω μικρά καρδιακά επεισόδια και κάποια μέρα θα πάθω ένα μεγάλο. Και να αρχίσω να φροντίζω λίγο τον εαυτό μου γιατί είναι όλο στο μυαλό μου και δεν είναι κάτι που υπάρχει στο σύστημά μου από μόνο του, είναι κάτι που εγώ βάζω. Με το που έμπαινα μέσα στο σπίτι πάθαινα κρίσεις, τώρα που στο λέω με πιάνει ένα σφίξιμο. Κανείς δεν το ήξερε αυτό. Ήθελα να το περάσω μόνη μου» είπε, μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.