Συζήτηση για τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Κωνσταντίνου Αργυρού είχαν πιάσει το πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Δημοσίευμα του περιοδικού OK φιλοξενεί φωτογραφίες από την έξοδο του γνωστού μοντέλου και κριτή του GNTM στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής και μιλάει για «επανασύνδεση».

Ο Άρης Καβατζίκης ήταν έξαλλος με τη στάση που κρατούν Παπαγεωργίου- Αργυρός επιμένοντας να μην λένε κουβέντα για τη σχέση που τους καταλογίζουν – και να ταλαιπωρούν τους δημοσιογράφους: «Γιατί τόσο λυσσαλέα αρνούνται πως είναι μαζί; Ας βγει ο κύριος Αργυρός και η κυρία Παπαγεωργίου να το διαψεύδουν. Γιατί πραγματικά αυτό εγώ το θεωρώ κοροϊδία προς τους δημοσιογράφους. Και μη μου πείτε πως είναι η προσωπική τους ζωή; Όχι, είναι προβεβλημένα άτομα… Τους παίρνουμε κάθε μέρα τηλέφωνο, είναι κοροϊδία»! Ενώ την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέμενε ότι είναι δικαίωμά τους.

Στο μεταξύ, η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε ότι εκείνο το βράδυ, πράγματι η Ηλιάνα βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται ο Αργυρός και αποκάλυψε ότι «μπήκε κάποια στιγμή στο καμαρίνι, μου το είπαν κάτι φίλοι μου που ήταν εκεί»

Δείτε το video: