Μια είδηση που προκαλεί αποτροπιασμό φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε». Σύμφωνα μ’ αυτό, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν στην κατοχή τους video & φωτογραφίες από το τραγικό δυστύχημα του Πάνου Ζάρλα. Και μάλιστα, προσπαθούν να τις πουλήσουν.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, άγνωστοι υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες από τη στιγμή του δυστυχήματος και το άψυχο σώμα του παίκτη να κείτεται στην άσφαλτο. Και ψάχνουν να τις πουλήσουν. Όσοι τις έχουν δει, μιλάνε για σκληρές και ακραίες φωτογραφίες αφού ακόμη και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο μιλούν για σκηνές ανατριχίλας. Φωτογραφίες, υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι, υπάρχουν και από τη στιγμή που η σωρός του παίκτη μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ έχουν γίνει παζάρια για την αγορά τους στο ποσό των 3.000€.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας το ρεπορτάζ είπε ότι οι συγκεκριμένοι επιτήδειοι προσπάθησαν να πουλήσουν και στη δική της εκπομπή τις φωτογραφίες. Και ευχήθηκε να μην τις αγοράσει κανείς..!

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα από την εκπομπή.