Συνέντευξη στο «Πρω1νο» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη και προχώρησε σε μια συγκινητική αποκάλυψη. Η βουλευτής και πρώην Υπουργός αποκάλυψε την ηλικία της (είναι 44), μίλησε για τη μητρότητα και αν έχει σκεφτεί να κάνει παιδί, την απουσία του πατέρα της, Γιάννη Κεφαλογιάννη, που πέθανε πριν από 7 χρόνια, την οικογένειά της και τα ανίψια της που λατρεύει, ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της ανιψιάς της.

«Δεν το έχω πει ποτέ…» είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη και αναφέρθηκε σ’ αυτή την περιπέτεια που έχει ζήσει και ζει η οικογένειά της:

«Η ανιψιά μου αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας από όταν ήταν 6 ετών, τώρα είναι 12 και δεν έχει ξεπεραστεί. Με τον τρόπο που το αντιμετωπίζει είναι ο ήρωάς μου. Το παιδί μεγαλώνει, καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν το βάζει κάτω. Θέλει να κάνει ότι κάνουν και οι συνομήλικοί της χωρίς καμία έκπτωση.

Σε βλέπει ο κόσμος και μπορεί να σε κρίνει πολύ εύκολα γιατί ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να σου συμβαίνει. Εμένα όταν συνέβη αυτό στην οικογένειά μου, ήμουν σε μία θέση που δεν μπορούσα να λείψω, να είμαι απούσα από το προσκήνιο και κανείς δεν ξέρει ότι εγώ είχα εκδηλώσεις, έκανα ομιλίες, συναντούσα κόσμο και μέσα μου είχα αυτόν τον πολύ μεγάλο πόνο.

Είναι καλά τώρα και πιστεύω ότι θα πάει και καλύτερα. Θέλει ακόμα πολύ προσπάθεια, θέλει και στήριξη, θέλει στήριξη και η αδερφή μου. Όταν υπάρχει η αρρώστια ενός μικρού παιδιού, υπάρχει και η ανάγκη να στηρίξεις, ειδικά τη μαμά».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.