«Η 6η σεζόν του Vikings έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου. Είστε έτοιμοι για την παράνοια;». Με αυτή τη φράση μας προετοίμασε ο Αλεξάντερ Λούντβιχ, πρωταγωνιστής της σειράς, για την 6η και έσχατη σεζόν μιας σειράς που έγινε μύθος.

Το Vikings, παρά το ότι έχασε πολλή από τη δύναμη του μετά τον θάνατο του Ράγκναρ, μπόρεσε να διατηρηθεί και να αντέξει ακόμα και το τέλος του Φλόκι. Και τώρα, στην 6η σεζόν, για πρώτη φορά θα είναι οι Vikings που θα δεχτούν την εισβολή στα εδάφη τους και δεν θα είναι αυτοί που εισβάλλουν.

Απ΄αυτά που βλέπουμε στο trailer, καταλαβαίνουμε ότι ο Μπγιορν γίνεται ο βασιλιάς ολάκερης της Νορβηγίας έχοντας την στήριξη και την πίστη των αδερφών του και όλου του λαού. Τη εξαιρέσει του Άιβαρ.

Ο Άιβαρ που αναμφίβολα θεωρεί τον εαυτό του πολύ καλύτερο ηγέτη για τους Σκανδιναβούς, θα βρεθεί σε μια γνώριμη θέση. Σε μια θέση που βρέθηκε κάποια στιγμή ο θείος του Ρόλο. Θα κληθεί να προδώσει τους ανθρώπους με τους οποίους στάθηκε τόσες φορές στη μάχη. Και φαίνεται πως θα το κάνει με κάθε ευχαρίστηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο η Κάθριν Γουίνικ που κάνει την Λάγκερθα, όσο και ο Άλεξ Άντερσεν που κάνει τον Άιβαρ, ανέφεραν την 6η σεζόν ως αυτή που περιλαμβάνει τις καλύτερες μάχες για τους ίδιους και για το κοινό. Ο Άντερσεν ειδικά, μπορεί να μη βίωσε γύρισμα αντίστοιχο του Game of Thrones, αλλά βρέθηκε για 2 μέρες στο σετ, καλυμμένος από ψεύτικο αίμα, πεσμένος στο έδαφος, καλούμενος να παλέψει μόνος του απέναντι σε 100.