Ύστερα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν, η παρουσιάστρια επιστρέφει με την εκπομπή Μεσάνυχτα στον Alpha, η οποία κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη, 1η Οκτωβρίου, στις 23.45. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, στην πολυθρόνα του πλατό για την πρώτη εκπομπή θα καθίσει ο Αλέξης Μίχoς, ο οποίος τον περασμένο Μάιο σκότωσε τον πατέρα του στις Βολίμες Ζακύνθου. Δύο μήνες μετά, το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πατρών, επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών στον δράστη, ο οποίος αποφυλακίστηκε, ενώ περιμένει να γίνει η έφεσή του.

«Έπειτα από πολλές συναντήσεις που είχαμε με τον Αλέξη, εκείνος αποφάσισε να εμπιστευτεί την εκπομπή, την Ελεονώρα και αποφάσισε να μιλήσει για τη συγκλονιστική του ιστορία. Ο πατέρας του τον κακοποιούσε για 26 ολόκληρα χρόνια. Όλα όσα έζησε, τα περιγράφει ως βασανιστήρια. Έφτασε στο έγκλημα όταν συνάντησε την ετεροθαλή του αδελφή, η οποία του είπε ότι πονούν τα γεννητικά της όργανα. Εκεί θόλωσε» αποκαλύπτει στο People η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Πολίνα Τόλη.

Ο Αλέξης Μίχος είναι σήμερα 27 ετών και θέλει να φτιάξει τη ζωή του. «Ουσιαστικά, αυτό που επιθυμεί είναι να μηδενίσει το κοντέρ και να ξεκινήσει από την αρχή» τονίζει η Πολίνα Τόλη. Η συγκλονιστική συνέντευξη του Αλέξη Μίχo πρόκειται να προβληθεί στο πρώτο μέρος της εκπομπής.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής