Διαφωνία on air είχαν ο Άρης Καβατζίκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρινέλλας για τα reality.

Η Μαρινέλλα σε συνέντευξή της στη Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη μίλησε για την τηλεόραση και εκφράστηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς για το Survivor και το Power of Love.

Η σπουδαία καλλιτέχνης χαρακτήρισε το reality επιβίωσης «φρικτό, απαίσιο και ξεφτίλα», ενώ για το reality σχέσεων χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «πρόστυχο».

Ο Άρης Καβατζίκης υποστήριξε αμέσως την άποψή της επικροτώντας την που εκφράστηκε ανοιχτά γι’ αυτές τις εκπομπές: «Είναι θετικό που άνθρωποι σαν τη Μαρινέλλα παίρνουν θέση δημόσια, γιατί πολλοί μπορεί να σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα και να μην τολμάμε να τα διατυπώσουμε δημόσια».

«Εγώ θα τολμήσω να εκφράσω τον αντίλογο», είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολιάζοντας το εξής: «Είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω τι θα πει η Μαρινέλλα, αλλά.. ένα τέτοιο καλλιτέχνης τον θέλω πιο large, πιο μεγαλόκαρδο…!

Διαφωνώ γιατί η γλώσσα της είναι σκληρή για έναν άνθρωπο που είναι υπεράνω, για έναν άνθρωπο που πρέπει να είναι υπεράνω, να τον κοιτάμε ψηλά και να μας εμπνέει…».

Αμέσως, ο Καβατζίκης εξέφρασε τη διαφωνία του: «Εμένα με εμπνέει…» και στη γνώμη του Ουγγαρέζου για τι θα ήθελε να ακούσει από τη Μαρινέλλα («θα ήθελα να την ακούσω να λέει ότι αφού είναι έτσι η τηλεόραση, ας έχουν όλοι την ευκαιρία τους με αυτούς τους τρόπους, τους οποίους δεν εγκρίνω, και ας κριθεί ο καθένας στην πορεία και όχι να κρίνει η μεγάλη Μαρινέλλα γονείς και παιδιά»), η διαφωνία κορυφώθηκε…

… «Επειδή τα ανεχτήκαμε όλα αυτά φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο, να βλέπουμε γυμνούς και γυμνές το μεσημέρι να κάθονται και να γλείφονται σ’ ένα κόκκινο δωμάτιο, φτάνει!» είπε σε έντονο ύφος η Αφροδίτη Γραμμέλη και στην απάντηση του Ουγγαρέζου ότι έχουμε κουμπί για να αλλάξουμε το κανάλι, ο Άρης Καβατζίκης είπε «έχει ευθύνη και η τηλεόραση. Φτάνει πια αυτό το πράγμα με τα reality, πήξαμε! Φτάνει πια!»

Και ο διάλογος συνεχίστηκε σε έντονους τόνους: «Τι φταίει ο άλλος που πάει και τα παίρνει;» αναρωτήθηκε ο Ουγγαρέζος, «βγαίνουν στα reality και δεν ξέρουν τι θέλουν να γίνουν στη ζωή τους, διάσημοι θέλουν να γίνουν και να γυρνάνε στα σουβλατζίδικα και να παίρνουν πεντοχίλιαρα.» απάντησε ο Καβατζίκης.

«Ο αφοριστικός σου λόγος, όπως και της κας Μαρινέλλας, με κάνει να πάρω το μέρος της άλλης πλευράς.», του είπε ο Ουγγαρέζος και Καβατζίκης συνέχισε σχολιάζοντας τις «αρπαχτές» και το «εύκολο κέρδος».

«Σε ξέρω πολλά χρόνια, πριν φτάσεις να κάνεις τηλεόραση έκανες πολύ σκληρές δουλειές, δεν πήγες με το μπικινάκι να φιλήσεις τις άσχετες για να πουν “α, ας τον πάρουμε στο πάνελ της Σκορδά!”», επέμενε ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Το πώς εξαργυρώνεται το μετά είναι πρόστυχο γιατί δεν μπορείς να εξαργυρώνεις τη δημοσιότητα με αρπαχτές!»

Δείτε το βίντεο