Πολλοί την ανέμεναν με έντονο ενδιαφέρον. Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκροσέζε με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο έρχεται στο Netflix.

«Ο Ιρλανδός», όπως είναι ο τίτλος, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και πολλοί περιμένουν ότι αποτελεί το «γερό χαρτί» του Netflix για τα Όσκαρ.

Η υπόθεση

Οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στην ταινία «Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ» του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, όπως την αφηγείται ο βετεράνος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, απατεώνας και εγκληματίας ο οποίος συνεργάστηκε με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Η ταινία εξιστορεί ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικανικής ιστορίας για δεκαετίες, την εξαφάνιση του θρυλικού προέδρου της Ένωσης Τζίμι Χόφα, και προσφέρει ένα μνημειώδες ταξίδι στις κρυφές πτυχές του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του λειτουργίες, τις αντιπαλότητες και τις συνδέσεις με την κυρίαρχη πολιτική.