Ο Χρήστος Μπάρκας είναι ο παίκτης του φετινού MasterChef, που κατάφερε με μια ατάκα από την πρώτη κιόλας μέρα να γίνει viral και να κερδίσει την αποδοχή του κοινού.

Ο νεαρός μάγειρας, αν και έφτασε πολύ κοντά στον τελικό, τελικά αποχώρησε κάνοντας όσους παρακολουθούσαν τον διαγωνισμό μαγειρικής να απογοητευτούν.

Ο «Mr. Κρατς», όπως χαρακτηρίστηκε από το κοινό ο Χρήστος Μπάρκας, τελικά αποδέχθηκε τον τίτλο αυτό με μια ανάρτησή του στο instagram. Στην ίδια ανάρτηση ο Χρήστος, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη σε εκείνη την audition  και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα.

«Μr. Κρατς… Ήρθε η ώρα να αποδεχθώ αυτό τον τίτλο που όλοι εσείς μου δώσατε με τόση αγάπη! Αποφάσισα και εγώ να τους ετοιμάσω ένα ντόπιο πιάτο «βατραχοπόδαρα σε χρυσή κρούστα σε φωλιά από άγρια χόρτα με αρωματικό τραχανότο», περήφανος αρχίζω να λέω για τις ποικιλίες των χόρτων και ότι τα μάζεψα μόνο μου… που να φανταστώ τι θα επακολουθούσε! «Το Κρατς;»… Βρε εγώ το κράτησα το χορταράκι για να είναι όσο πιο φρέσκο γινόταν… αμ έλα που άλλο εννοούσε ο κύριος Ιωαννίδης και να σου ο τίτλος! Στα Γιάννενα παιδιά μιλάμε λίγο αλλιώς άσε που ντοπιολαλιά σημαίνει γλωσσικός πλούτος και να πως γεννήθηκαν χιλιάδες ατάκες χάρη σε όλους εσάς!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του την οποία συνόδευσε με μια χιουμοριστική φωτογραφία.

View this post on Instagram

Μr. Kρατς… Ήρθε η ώρα να αποδεχθώ αυτό τον τίτλο που όλοι εσείς μου δώσατε με τόση αγάπη! Αποφάσισα και εγώ να τους ετοιμάσω ένα ντόπιο πιάτο «βατραχοπόδαρα σε χρυσή κρούστα σε φωλιά από άγρια χόρτα με αρωματικό τραχανότο», περήφανος αρχίζω να λέω για τις ποικιλίες των χόρτων και ότι τα μάζεψα μόνο μου… που να φανταστώ τι θα επακολουθούσε! «Το Κρατς;»… Βρε εγώ το κράτησα το χορταράκι για να είναι όσο πιο φρέσκο γινόταν… αμ έλα που άλλο εννοούσε ο κύριος Ιωαννίδης και να σου ο τίτλος! Στα Γιάννενα παιδιά μιλάμε λίγο αλλιώς άσε που ντοπιολαλιά σημαίνει γλωσσικός πλούτος και να πως γεννήθηκαν χιλιάδες ατάκες χάρη σε όλους εσάς! #starchanneltv #masterchef @masterchefgr @starchanneltv @ioannidispanos

A post shared by Xristos Barkas (@xristos_bark) on