Ο ανυποψίαστος τηλεθεατής φαντάζεται ότι σε έναν παιχνίδι μόδας όπως το My Style Rocks τα χρήματα με τα οποία αμείβονται οι παίκτριες είναι τουλάχιστον επαρκή για να καλύπτουν τις εμφανίσεις τους.

Ή ότι είναι έστω ένα αντιστάθμισμα στις αρνητικές κριτικές που μπορεί να δέχονται και σε όλη την τοξικότητα που μπορεί να δημιουργηθεί στο πλαίσιο του ανταγωνισμού.

Αλλά μάλλον το τι φαντάζεται ο τηλεθεατής δεν έχει καμία σχέση με το τι συμβαίνει, ως συνήθως.

Γιατί σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, μιλάμε για πολύ μικρά ποσά, ωστόσο για ένα σεβαστό έπαθλο τελικού.

Όπως αποκάλυψε η παίκτρια στην κάμερα του «Πρωινού», τα χρήματα που παίρνει ως μπάτζετ κάθε παίκτρια είναι λιγότερα από 500 ευρώ…

«Ακουγόταν ότι το έπαθλο του My Style Rocks είναι αξίας 30.000 ευρώ. Δεν είχα ακούσει ποτέ ότι ήταν 30.000 ευρώ. Μπορεί να ήταν δωροεπιταγές, μπορεί οτιδήποτε. Δεν είχα καταλάβει ποτέ σε καμία περίπτωση ότι είναι μετρητά. Την εβδομάδα περνάμε περίπου όσο ο βασικός μισθός. Λιγότερα από 500 ευρώ. Ήταν για τα έξοδά μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν φτάσανε για 6 εμφανίσεις. Δεν μπήκαμε και πλουτίσαμε», εξήγησε μία από τις φιναλίστ του περσινού κύκλου.