Έχοντας μπει στο τέλος της τρίτης εβδομάδας του My Style Rocks 3, έχει προκύψει ένα μεγάλο ζήτημα που συζητιέται στο παιχνίδι για 4 εκπομπές τώρα. Η φημολογία ότι η Κιάρα Μαρκέζη έχει τη Ραμόνα Βλαντή να την ντύνει, αναφέρθηκε και τέθηκε ως θέμα συζήτησης από την Στικούδη , με κάποιες παίκτριες να αναρωτιούνται για ποιο λόγο βρίσκονται στο ριάλιτι, αν ισχύει αυτό. Για ακόμα ένα επεισόδιο υπήρξε έντονη αντιπαράθεση.

Όλα ξεκίνησαν από τον Στέλιο Κουδουνάρη που είπε στην Κιάρα «Είναι σαν να άλλαξες στυλίστα αυτό το λουκ. Αυτό βλέπω. Αισθάνομαι ότι κάποιος με κοροϊδεύει, γιατί δεν είναι οργανική αυτή η εξέλιξη». Μάλιστα, της έβαλε βαθμολογία 1 γιατί θεωρεί πως αυτή η αλλαγή δεν είναι από την ίδια.

Τότε η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να αναπτυχθεί περαιτέρω το θέμα και έδωσε τον λόγο στις υπόλοιπες κοπέλες του My Style Rocks 3, με την Τόνια και την Κρίστεν να στηρίζουν την Κιάρα αναφέροντας πως πιστεύουν ότι η ίδια διάλεξε το outfit της. Σε αυτή τη διάρκεια η Κιάρα είχε βάλει τα κλάματα για ακόμα μια φορά στο My Style Rocks.

Ο Λάκης Γαβαλάς, με αυτή την ήρεμη και ευγενική του συμπεριφορά, προσπάθησε να εξηγήσει στην Κιάρα ότι πρέπει να αμυνθεί και να στοιχειοθετήσει τις επιλογές της, γιατί οι κατηγορίες είναι σοβαρές. Όμως εκείνη δεν τον άκουσε προσεκτικά, γιατί λίγο μετά τα όσα είπε η Κρίστεν προς υπεράσπισή της, ο Γαβαλάς εκνευρίστηκε και το δήλωσε.

My Style Rocks 3: Έντονη διαμάχη ανάμεσα στις κοπέλες με αιτία την Κιάρα – «Δεν το δέχομαι να είμαι σε αυτό το παιχνίδι»

«Αυτό Κρίστεν δεν μας το είπε η Κιάρα, μας το λες εσύ. Άρα ποια είναι η πληροφόρηση της Κιάρας; Άκουσε να δεις, γιατί τώρα νευριάζω. Αν έχεις ένα τέτοιο άρτιο στυλ, κάπως πρέπει να το δικαιολογήσεις. Όλες οι άλλες κοπέλες έχουν από κάπου μια πληροφορία και μας τη δίνουν. Εσύ δεν μας τη δίνεις. Όλο αυτό έχει έναν απόηχο άσχημο. Αυτά στα λέμε γιατί είναι άδικο για τις κοπέλες να τρέχουν σαν τρελές να βρουν κάτι, κι εσύ που το τολμάς – σήμερα είσαι η πιο stylish. Αν δεν είναι δικό σου, είναι κρίμα για τους άλλους».

Μετά απ΄όλη αυτή τη συζήτηση και την στήριξη των άλλων κοριτσιών, ο Στέλιος Κουδουνάρης άλλαξε τη βαθμολογία του και έβαλε τελικά 4 στην Κιάρα, η οποία έλεγε με παράπονο «δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω».

Ο Λάκης Γαβαλάς θέλησε σε αυτό το σημείο να ρωτήσει την Κιάρα «Το αξίζεις αυτό πιστεύεις; Το 4 που σου έβαλε ο κύριος Κουδουνάρης θα πρέπει αύριο να γίνει θρίαμβος. Είσαι έτοιμη γι΄αυτό»;