Η πρώτη εβδομάδα του My Style Rocks 3 ολοκληρώθηκε και φτάσαμε κιόλας στο πρώτο gala. Για την ακρίβεια, το βράδυ της Παρασκευής είναι που θα γίνει κι εκεί θα έχουμε την πρώτη αποχώρηση. Σε μια εκπομπή που θα τραγουδήσει ο νικητής του Voice και θα είναι τέταρτος κριτής ο Νίκος Μουτσινάς, μια από τις 10 παίκτριες θα αποχωρήσει, κι ενώ έχουμε ήδη την οικειοθελή αποχώρηση της Λένας Χαριζόπουλος.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η παίκτρια που θα αποχωρήσει είναι η Βασιλική Σουλάνη. Η 27χρονη που ασχολείται με τη διαφήμιση και έχει σπουδάσει επικοινωνία, δεν επικοινώνησε καθόλου καλά τη στυλιστική της φιλοσοφία στους κριτές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε τρεις φορές τη χαμηλότερη βαθμολογία και μάλιστα στο επεισόδιο που ολοκληρώθηκε πριν το γκαλά, πήρε 1 από τους τρεις κριτές και με πολύ σκληρά σχόλια. Χαρακτηριστικά ο κύριος Κουδουνάρης της είπε «είναι εντυπωσιακά χάλια αυτό που φοράς».

Βασιλική Σουλάνη: Ποια είναι η παίκτρια που αναμένεται να μας απασχολήσει στο My Style Rocks

Ίδια ήταν και η κριτική από τις υπόλοιπες παίκτριες, τόσο στο τελευταίο επεισόδιο, όσο και σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Και στο trailer του gala την βλέπουμε να έχει μια έντονη φόρτιση, οπότε φαίνεται πως θα είναι η τελευταία της φορά και θα αποχωρήσει πριν καν το ζήσει όσο θα ήθελε.