Με στόχο να πατήσει πάνω στην επιτυχία των δύο προηγούμενων κύκλων και να την επαυξήσει, το My Style Rocks επέστρεψε για την τρίτη του σεζόν και από την πρώτη κιόλας ημέρα οι κοπέλες μας έδειξαν την τακτική που θα ακολουθήσουν στο παιχνίδι.

Ως προς το διαγωνιστικό κομμάτι, από τις βαθμολογίες των κριτών η παίκτρια που βγήκε τελευταία μεταξύ των 11 ήταν η Βασιλική Σουλάνη με βαθμολογία 5.7, ενώ στην πρώτη θέση βρέθηκαν η Αμίνα Χακίμ με 11.3 και η Κρίστεν Λεωτσάκου με 11.3. Αυτές οι δύο μαζί με την Τόνια Κούμπα ήταν που άκουσαν τα πιο θετικά σχόλια από τους τρεις κριτές.

Αμίνα και Κρίστεν βρέθηκαν για δεύτερη φορά ενώπιον της τριάδας Κουδουνάρη-Χριστοπούλου-Γαβαλά, ώστε να αποφασιστεί η μία νικήτρια. Αυτή ήταν η Αμίνα που έδειχνε να ξαφνιάζεται, αλλά το απόλαυσε με την δεύτερη πασαρέλα.

My Style Rocks 3: Ξεκίνησαν οι βιτριολικές ατάκες – Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπήκε κατευθείαν στο πνεύμα του παιχνιδιού

Εκτός από την Σουλάνη, οι παίκτριες εκείνες που σίγουρα δεν περίμεναν ότι θα τύχουν αυστηρής κριτικής και χαμηλής βαθμολογίας ήταν η Μαρία Καζαριάν και η Κιάρα Μαρκέζη. Μάλιστα, για την Μαρία Καζαριάν η Έλενα Χριστοπούλου είπε ότι θα προτιμούσε να της βάλει 0, αλλά επειδή δεν έχει αυτή την επιλογή, της βάζει 1.

Ιδιαίτερη στο My Style Rocks 3 είναι η περίπτωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία έγινε αποδεκτή για το στυλ της σε γενικό βαθμό από τους κριτές, όμως η συμπεριφορά της ενόχλησε, με τον κύριο Κουδουνάρη να της το λέει στα ίσα. «Επειδή εδώ κρίνουμε και συμπεριφορά, θα σου βάλω 1» ανέφερε με φανερό τον εκνευρισμό στο πρόσωπό του. Η παίκτρια αυτή έδειξε και τις διαθέσεις της ως προς τις συμπαίκτριες της με μερικές κάπως…αδέξιες κριτικές της.