Μια ευχάριστη είδηση «έσκασε» στα δημοσιογραφικά γραφεία και δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Φώτη Σεργουλόπουλου στον Alpha.

«Ο Φώτης είναι στον Alpha. Χθες ήταν στις εγκαταστάσεις, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του σταθμού και από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι κοντά μας. Θα αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στο αν θα παρουσιάσει εκπομπή ή τηλεπαιχνίδι, όπως επίσης και την διάρκεια που θα έχει στο πρόγραμμα», εξηγεί στο People άνθρωπος κλειδί στου σταθμού.

Η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν να επικοινωνήσουμε με τον ίδιο τον παρουσιαστή, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την είδηση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη των πραγμάτων. Η συγκεκριμένη συνεργασία ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Γνωρίζω πολλά χρόνια τους ανθρώπους του σταθμού και τους εκτιμώ, καθότι ήμουν και στο παρελθόν στο δυναμικό του Alpha. Αυτό, μου δημιουργεί μια σιγουριά και την ασφάλεια ότι ξεκινάμε με χαρά και όρεξη».

Τόσο ο σταθμός, όσο και ο παρουσιαστής δεν θέλησαν να δώσουν
περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το concept. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο νέος τηλεοπτικός ρόλος του παρουσιαστή, θα προκαλέσει αίσθηση στο κοινό.

Ο Φώτης εκτός από ταλαντούχος, έξυπνος και γρήγορος παρουσιαστής, είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος που μας έλειψε από την μικρή οθόνη.

Καλή αρχή!