Η φετινή τηλεοπτική σεζόν πήγε περίφημα για το Star. Στην προκειμένη περίπτωση, το κανάλι λειτουργεί με τη λογική «Ομάδα που πηγαίνει καλά, δεν της πειράζεις τρίχα από τα μαλλιά». Με πρώτη και καλύτερη την παρέα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου», που παραμένει ίδια τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Το ίδιο ισχύει και για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία συνεχίζει κανονικά τις Αλήθειες της.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, οι δύο συγκεκριμένες εκπομπές που προαναφέραμε (Στη Φωλιά των ΚουΚου και Αλήθειες με τη Ζήνα) μετακομίζουν από τα στούντιο Καραμάνος στα Studio Pro στο Πικέρμι, όπου στεγάζονται τα πλατό των εκπομπών του Alpha. Τα νέα πλατό των ΚουΚου και της Ζήνας θα στηθούν μέσα στο καλοκαίρι, ώστε το φθινόπωρο να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα.
Την επόμενη σεζόν θα συνεχίσουν οι εκπομπές Shopping Star, Star System με την Άση Μπήλιου, Traction για τους λάτρεις των αυτοκινήτων και των μηχανών και το Greece’s Next Top Model, στο οποίο έχουν ξεκινήσει ήδη οι οντισιόν.
Στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα επιστρέψει στους δέκτες μας και το MasterChef, με τους Κοντιζά, Ιωαννίδη και Ιωαννίδη, την τριάδα-φωτιά, σε νέες γαστριμαργικές περιπέτειες, αλλά και στην αναζήτηση του επόμενου MasterChef.