Ήταν πριν από μερικές εβδομάδες όταν η εκπομπή Ευτυχείτε έδειχνε πλάνα από το The Voice και η Μέγκι Ντρίο σχολίαζε την στυλιστική επιλογή της Έλενας Παπαρίζου, με το σχόλιο της να άπτεται και της σωματικής κατάστασης της τραγουδίστριας. Αυτό που είχε πει, είχε σχολιαστεί αρνητικά από κάποιες άλλες εκπομπές. Ανάμεσα τους και το Καλύτερα Δεν Γίνεται, με τη Ναταλία Γερμανού να τοποθετείται εμφανώς εκνευρισμένη.

Η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για το σχόλιο της και κατ΄επέκταση την ίδια. Η Μέγκι υπεραμύνθηκε της αρχικής της τοποθέτησης τονίζοντας ότι μιλούσε μόνο για το στυλ και δεν έκρινε την Έλενα Παπαρίζου συνολικά.

«Δεν είπα κάτι για κιλά της Έλενας. Νομίζω ότι όλα τα παρεξηγούμε γενικά. Είπα απλά ότι το συγκεκριμένο ντύσιμο που είχε στην πρεμιέρα της δεν ήταν fit γι’ αυτό το σώμα που έχει τώρα. Εγώ θυμώνω και με τη Ναταλία Γερμανού γιατί δεν με ξέρει και από πέρυσι λέει κάποια πράγματα… Έλεγε ότι έψαχνα εκπομπή και κάτι τέτοια. Έπιασε αυτό το θέμα με την Παπαρίζου και το έκανε τόσο μεγάλο.

Εγώ την αγαπάω την Έλενα και την ακούω, μίλησα για τις στυλιστικές της επιλογές. Δεν χρειάζεται να τα μεγαλοποιούμε… Υπάρχει πολύ κακία σε αυτό τον κόσμο, τρώτε ένα γλυκάκι ρε παιδιά».