Την προηγούμενη Παρασκευή, η Κατερίνα Καινούργιου και μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε» στο OPEN καταφέρθηκε εναντίον της συνεργάτιδας της Μέγκι Ντρίο, κάνοντας λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και απαράδεκτους τρόπους προς τους συναδέλφους της.

Κατερίνα Καινούργιου: Εξοργισμένη με τη Μέγκι Ντρίο – Τι έχει συμβεί ανάμεσα τους

Η παίκτρια του GNTM που τελικά βρέθηκε να κυνηγά μια καριέρα στην τηλεόραση, μετά απ’ όλο αυτό, σήμερα φρόντισε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά της, να ζητήσει συγνώμη από τηλεθεατές και συναδέλφους και να εξηγήσει ότι όλο αυτό το μίνι χάος στην εκπομπή, προκλήθηκε από κάποια οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

“Είμαι καλά. Θέλω να αναφέρουμε και κάτι αφού την Παρασκευή έλειπα για θέματα προσωπικά. Θέλω, πρώτα απ’ όλα, να ζητήσω συγνώμη από όλους σας. Όχι μόνο από σένα. Και από τους τηλεθεατές και από τους συνεργάτες μου. Αφού αναφέρθηκε και το θέμα με τους συνεργάτες μου. Απλώς θέλω να πω πως υπάρχουν και κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία δεν θέλω να τα θίξω ούτε στους τηλεθεατές. Είναι προσωπικά και θέλω να τα κρατήσω για εμένα”, είπε μεταξύ άλλων η Ντρίο και συνέχισε Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη και εσάς και μερικούς ανθρώπους που είναι έξω. Θέλω να το λήξω αυτό εδώ”…