Οι σχέσεις της Μέγκι Ντριο με την Εύη Ιωαννίδου δεν είναι πια αυτές που ήταν. Οι δυο πρώην φίλες, πλέον, έχουν περάσει σε αντίπαλα στρατόπεδα, και δεν είναι λίγες οι φορές που η Μέγκι έχει σχολιάσει αιχμηρά την πρώην συμπαίκτριά της από το πάνελ της εκπομπή «Ευτυχείτε» στο οποίο συμμετέχει.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ήταν ένα διαφορετικό συναίσθημα αυτό που ένιωσε το μοντέλο και πανελίστρια αντικρύζοντας το video με τις φωτογραφίες της Εύης από τα φιλιά και τις αγκαλιές με τον γοητευτικό Πάνο Παπαχρήστου. «Έχω πάθει ένα σοκ τώρα», λέει η Μέγκι και οι συνεργάτες της ζητούν να μάθουν τον λόγο. Και το μοντέλο εξηγεί: «Είναι ένα δικό μου πρώην φλερτ, και τώρα το έμαθα»!

Η Μέγκρι Ντρίο συνέχισε λέγοντας ότι είχε συμβεί κάτι ανάμεσα σ’ εκείνη και τον νεαρό όταν είχε βγει από το παιχνίδι και ότι δεν είχε ιδέα για τη σχέση που φαίνεται ο πρώην της να έχει αναπτύξει με την Ιωαννίδου. Βεβαίως, δεν εξέφρασε παρά την ευχή της να πάει καλά η σχέση και ότι το σοκ της είχε να κάνει με το ότι δεν το ήξερε και όχι με το ότι τα παιδιά είναι μαζί.

Δείτε τη συζήτηση στο παραπάνω video.