Δοκιμασία αποχώρησης η αποψινή στο Masterchef για τρεις παίκτες, τον Πάνο, τη Σπυριδούλα και τον Χρήστο. Ο Μάνος ήταν αυτός που για δεύτερη συνεχόμενη φορά κατάφερε να πάρει την ασυλία και να περάσει στην τριάδα του τελικού.

Οι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτo του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τελικά αυτός που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν αυτή του Πάνου Τόγια.

Ο Πάνος δήλωσε ότι είχε προαίσθημα ότι θα φύγει, μάλιστα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη βραδιά που δεν τα πήγε τόσα καλά. Στη χθεσινή διαδικασία γλύτωσε τελευταία στιγμή, αφού αποχώρησε ο Παντελής. Το άγχος του, τελικά, τον κατέβαλε, κάτι που παρατήρησαν και οι κριτές.

«Θα μου λείψει η μαγειρική, θα μου λείψουν οι κριτές, τα παιδιά, θα μου λείψουν όλα…» δήλωσε ο Πάνος στην κάμερα, ενώ οι κριτές που τον αποχαιρέτισαν λέγοντάς του ότι είναι καλός μάγειρας.

Τα συναισθήματα στο Twitter είναι διχασμένα αφού ο Πάνος είναι ένα από τα παιδιά που δεν ανήκει στους πιο δημοφιλής, ιδίως εξαιτίας της σχέσης του με τη Σπυριδούλα- την οποία, μάλιστα, τη βλέπει νικήτρια.

Ενδεικτικό είναι το παρακάτω σχόλιο:

Αυτό που κατά κύριο λόγο δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν οι τηλεθεατές, βέβαια, δεν ήταν η αποχώρηση αλλά το γεγονός ότι τα spoilers θέλουν τον Χρήστο να είναι ο επόμενος που αποχωρεί από το Masterchef και μάλιστα από τη Σπυριδούλα.

Ο τρόμος, λοιπόν, και ο εκνευρισμός τους είναι εμφανής στα σχόλια στο Twitter